Selecteer een pagina

Altijd al meer willen weten over je brein? Wat doet je brein, wat zit er in en hoe kun je het voor je laten werken, in plaats van dat het jou laat werken?

Mijn naam is Henriëtte Swartjes en ik heb ontdekt hoe belangrijk mijn brein is voor wie ik ben en hoe ik leef. En dat heeft mijn leven heel prettig veranderd!

Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in voeding. Er blijken belangrijke verbindingen te zijn tussen je voeding en de werking van jouw brein, dus je kwaliteit van leven. Ik ben gaan experimenteren met mijn voeding. Op dit moment geef ik mijn vitaliteit een 9 ondanks dat ik momenteel niet mijn geliefde sport volleybal kan beoefenen!

Deze site is nu net in de lucht. En zal in de komende tijd gevuld gaan worden met inspirerende blogs over ons brein, ons dagelijks voedsel, gezond leven en geloof. En over de ongelooflijk interessante interactie tussen deze 3.

Wil jij ook graag het heft in eigen handen nemen en tools aangereikt krijgen hoe jij kunt leven in balans met jezelf?

Neem dan contact met mij op via info@henrietteswartjes.nl.